Pearl PTH-13D, 13" ProTone Head, Clear Double Ply Drum Head

PTH-13D

Нов продукт

13" ProTone Head, Clear Double Ply

Повеќе детали

на залиха

950 MKD

13" ProTone Head, Clear Double Ply

ПроизводителПерл
СеријаПроТон Клир Двослојна
Големина13"
ВидПластики за Томови

поврзани продукти