Pearl PTH-10C, 10" Protone head, coated

PTH-10C

Нов продукт

10" ProTone Head, Coated Single Ply

Повеќе детали

на залиха

последен продукт на залиха!

650 MKD

10" ProTone Head, Coated Single Ply

Производител Перл
Серија ПроТон Коутед
Големина 10"
Вид Пластики за Томови

поврзани продукти