Elixir 11000, Polyweb Extra Light (10-47) види поголемо

Elixir 11000, Polyweb Extra Light (10-47)

11000

Нов продукт

Acoustic 80/20 Bronze with POLYWEB Coating

Повеќе детали

на залиха

1,150.00 MKD

Acoustic 80/20 Bronze with POLYWEB Coating

ПроизводителЕликсир
НаменаЖици за Акустична Гитара

поврзани продукти