Pearl PTH-22D, 22" ProTone Head, Double Ply Drum Head

PTH-22D

Нов продукт

22" ProTone Head, Clear Double Ply

Повеќе детали

на залиха

последен продукт на залиха!

2,500 MKD

22" ProTone Head, Clear Double Ply

ПроизводителПерл
СеријаПроТон Клир Двослојна
Големина22"
ВидПластики за Бас Тапани

поврзани продукти