Pearl PTH-20D, 20" ProTone Head, Double Ply Drum Head

PTH-20D

Нов продукт

20" ProTone Head, Clear Double Ply

Повеќе детали

на залиха

2,400 MKD

20" ProTone Head, Clear Double Ply

ПроизводителПерл
СеријаПроТон Клир Двослојна
Големина20"
ВидПластики за Бас Тапани

поврзани продукти