Pearl PTH-18D, 18" ProTone Head, Clear Double Ply Drum Head

PTH-18D

Нов продукт

18" ProTone Head, Clear Double Ply

Повеќе детали

на залиха

последен продукт на залиха!

1,600 MKD

18" ProTone Head, Clear Double Ply

ПроизводителПерл
СеријаПроТон Клир Двослојна
Големина18"
ВидПластики за Томови

поврзани продукти