Pearl PTH-18C, 18" Protone head, coated

PTH-18C

Нов продукт

18" ProTone Head, Coated Single Ply

Повеќе детали

на залиха

последен продукт на залиха!

1,100 MKD

18" ProTone Head, Coated Single Ply

Производител Перл
Серија ПроТон Коутед
Големина 18"
Вид Пластики за Томови

поврзани продукти