Pearl PTH-18, 18" ProTone Head, Clear Single Ply

Нов продукт

18" ProTone Head, Clear Single Ply

Повеќе детали

на залиха

900 MKD

18" ProTone Head, Clear Single Ply

ПроизводителПерл
СеријаПроТон Клир
Големина18"
ВидПластики за Томови

поврзани продукти