Pearl PTH-13, 13" ProTone Head, Clear Single Ply

PTH-13

Нов продукт

13" ProTone Head, Clear Single Ply

Повеќе детали

на залиха

последен продукт на залиха!

750 MKD

13" ProTone Head, Clear Single Ply

ПроизводителПерл
СеријаПроТон Клир
Големина13"
ВидПластики за Томови

поврзани продукти