Pearl PTH-08D, 8" ProTone Head, Clear Double Ply Drum Head

PTH-08D

Нов продукт

8" ProTone Head, Clear Double Ply

Повеќе детали

на залиха

последен продукт на залиха!

800 MKD

8" ProTone Head, Clear Double Ply

ПроизводителПерл
СеријаПроТон Клир Двослојна
Големина8"
ВидПластики за Томови

поврзани продукти