Gewa F641.054 CLASSIC LINE CELLO STRING SET 3/4 види поголемо

Gewa F641.054 CLASSIC LINE CELLO STRING SET 3/4

F641.054

Нов производ

Cello String Set 3/4
metal strings
medium

Повеќе детали

на залиха

последен производ на залиха!

2,700 MKD

Cello String Set 3/4
metal strings
medium

Производител Гева
Големина 3/4
Вид Жици

поврзани производи