Gewa F893.200 PURE GEWA SURDO BASIX

F893.200

Нов продукт

16" x 16"
6-ply wooden shell
6 tension rods
Carrying strap
White

Повеќе детали

на залиха

5,500.00 MKD

16" x 16"
6-ply wooden shell
6 tension rods
Carrying strap
White

ПроизводителГева
СеријаДрам Беизикс
Конструкција на ШколкаТврдо дрво

поврзани продукти