Istanbul Agop 14" Empire Hi-Hats види поголемо

Istanbul Agop 14" Empire Hi-Hats

EH14

Нов продукт

Istanbul Agop 14" Empire Hi-Hats

Повеќе детали

на залиха

последен продукт на залиха!

19,000 MKD

Istanbul Agop 14" Empire Hi-Hats

Производител Истанбул
Серија Емпаер
Големина 14"
Вид Фус

поврзани продукти