За Нас

Мими Музика е компанија формирана 24.06.1993 година во Скопје. Главна дејност на компанијата е увоз, продажба и дистрибуција на музички инструменти, професионална аудио опрема, сценско и студиско осветлување, како проектирање и изведба на клубски и сценски аудио и светлосни решенија.
Мими Музика е официјален претставник и директен увозник на едни од најголемите реномирани призводители како што се: DYNACORD, Electro-Voice, Fender, Тakamine, Squier, Jackson, Gretsch, Roland, Boss, Behringer, Elixir, Gibraltar, Paiste, Remo, Vic Firth, Stagg и уште над 150 реномирани светски производители.